Industriële stofzuigers

De Nilfisk Industriële stofzuigers behoren tot de top in stofzuigerland. Het Nilfisk productgamma beschikt over een wijde range aan uitvoeringen waarbij inzetduur, intensiteit en vervuiling een grote rol spelen bij de keuze van een model en uitvoering. Daarnaast vragen uiteenlopende toepassingen ook om innovatieve oplossingen zoals onze perslucht-zuiger aangedreven niet met stroom maar met perslucht.

De stofzuigers van Nilfisk zijn geschikt voor de zwaarste klussen en de meest extreme toepassingen. Denk hierbij aan het verwijderen van vloeistoffen en vast vuil, door het samenstellen van een model met de daar bijbehorende opties is geen klus te groot of te vuil.

Onze klanten zijn verspreid over nagenoeg elke branche waarbij er lichte of zware inzet benodigd is. Van professionele reinigingsbedrijven tot kleine houtzagerijen, metaalbewerkingsbedrijven, voedingsindustrie en zelfs de petro-chemie met atex explosiebeveiligde oplossingen.

G&T heeft beschikking over zeer specialistische kennis op het gebied van schrob/veeg machines en stofzuigers. Vraag vrijblijvend advies aan bij G&T en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Maak kennis met ons assortiment industriële stofzuigers!

 


MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Nilfisk VHS120CB

De meest krachtige en compacte Nilfisk ooit

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 2.000
Container inhoud 37L

Nilfisk S2

Eerste digitale industriële stofzuiger

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 2x 1.000W
Container inhoud 40L

Nilfisk S3

Eenvoudig en betrouwbaar

Merk Nilfisk
Vermogen 3x 1.000kW
Container inhoud 50 en 100L

Nilfisk ECO-OIL 13

Olie opzuigen om te besparen

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 1.300
Container inhoud 180L

Nilfisk ECO-OIL 22

Olie opzuigen om te besparen

Merk Nilfisk
Vermogen 2,2kW
Container inhoud 180L

Nilfisk VHO200

Vloeistoffen opzuigen was nog nooit zo makkelijk

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 2x 1.200
Container inhoud 75L

Nilfisk T30

Wanneer vermogen noodzakelijk is

Merk Nilfisk
Vermogen 3kW
Container inhoud 50 of 100L

Nilfisk CTS22 - CTS40

Modulaire krachtstroom stofzuiger

Merk Nilfisk
Vermogen 2,2 en 4kW
Container inhoud 50L

Industriële stofzuigers bij G&T Cleaning, wij helpen u!

 

  • De CTS22 en CTS 40 zijn compact en speciaal ontworpen voor intensieve inzet. De CTS-modellen zijn uitgerust met een zijkanaalverdichtingspomp voor een groot vacuüm en een gereduceerde luchtstroom. Enkele kenmerken van deze industriële stofzuiger omvatten: filterkwaliteit controleren aan de hand van de manometer, duurzaam ontwerp en geschikt voor 24/7 gebruik.
     
  • De T22, T40, T40W en T75 zijn zeer wendbaar en efficiënt in gebruik. De stofzuigers uit T-serie zijn allemaal uitgerust met een zijkanaalverdichtingspomp voor een groot vacuüm. Ideaal voor de gebruiker die geen hoge eisen stelt aan de stofzuiger en toch een kwalitatief goede stofzuiger nodig heeft. De kenmerken van deze serie stofzuigers zijn: Oerdegelijk frame, hoge filtratiegraad, manometer voor controle filterkwaliteit, duurzaam ontwerp en geschikt voor het continue 24/7 gebruik.
  • De T22plus, de T40plus en de T40Wplus zijn wendbaar, efficiënt en gemaakt voor een intensief gebruik dankzij de zijkanaalverdichtingspomp. Deze range stofzuigers is helemaal samen te stellen naar de wens van de afnemer. Een stofzuiger op maat voor de veeleisende gebruiker. Alle modellen zijn optioneel uit te rusten met cartidgefilters, rvs frame en vuilcontainers, electrische filterschudders, spanenroosters en eventueel te voorzien van een automatische niveaumeter voor vaste stoffen. 

Naast het kopen van een Industriële vloeistofzuiger kunt u bij G&T Cleaning ook terecht voor het huren of leasen.