Nilfisk T30s

Stel je product samen

+

Totaal €2949,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

De krachtstroom industriële stofzuiger T30s heeft vele handige en nuttige eigenschappen om afval van productiemachines snel en veilig op te zuigen. De kenmerken van de Nilfisk T30s stofzuiger zijn duurzaamheid en kracht. De onverwoestbare motor, een zijkanaalverdichtingspomp, is onderop het frame geplaatst en dat zorgt voor een stabiele constructie, wat een voorwaarde is in een industriële omgeving. De afmetingen van de stofzuiger zijn ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes of dichtbij productiemachines. De ronde vorm maakt het wendbaar en flexibel apparaat. De stofzuiger is een ergonomisch goede keuze door handige en slimme ontwerpen. De duwbeugel, de haak voor het opbergen van de kabel en het opbergvak voor accessoires zijn daar een goed voorbeeld van.

De Nilfisk stofzuiger T30s is gemaakt voor langdurige inzet voor het opzuigen van allerlei afvalstoffen, zelfs als deze nat zijn van olie of koelvloeistoffen. De vuilopvangbak en de filters zijn daar al op voorbereid. De filtercapaciteit van de stofzuiger is groot en er zijn verschillende filters leverbaar in de L- en M klasse afvalstoffen zodat het voor diverse productiebedrijven geschikt is. Automotive, chemische industrie, metaalbedrijven, levensmiddelenproducenten of bouwnijverheid, de Nilfisk T30s stofzuiger zorgt voor tevreden gebruikers. 

Bediening

De stofzuiger is heel eenvoudig in werking te stellen. Er is een schakelaar die de gebruiker met één beweging omzet waarna de motor gaat werken. De slangen worden via een plug&play verbinding aan de stofzuiger gekoppeld en de gebruiker kan ongestoord de vervuiling verwijderen. 

Filters

De filters van stofzuiger zijn allemaal bevestigd op een groot stervormig frame dat op zijn beurt weer verbonden is met een grote hendel om het filter schoon te kloppen. Het frame zorgt ervoor dat de capaciteit van het filter ten volle wordt benut. De filters zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, afhankelijk van de soort afvalstoffen die worden opgezogen. Het zijn goede oplossingen voor de gebruiker die daarmee veilig kan werken. De filters zijn verkrijgbaar voor L- en M stofklassen. 

Handig

De te gebruiken onderdelen zijn allemaal op te bergen in een opbergvak tussen de stangen van de duwbeugel. De losse hulpstukken worden hierin opgeslagen na gebruik en zijn dus altijd bij de hand. 

Omschrijving T30s
Voltage (V) 400
Vermogen (kW) 3
Luchtstroom (L/min) 5.830
Vacuüm (kPa) 31
Inlaat (Ømm) 70
Capaciteit vuilcontainer (L) 50 en 100
Filteroppervlakte (cm²) 19.500
Afmetingen (L x B x H) 98x60x125- 153

 

Nilfisk T30s
3 kW vermogen.
Compact en efficiënt.
Ergonomisch verwijderbare vuilcontainer.
Sterk en betrouwbaar.
Groot filteroppervlak.

Vraag offerte aan