Reparaties aan uw schoonmaak machines

Reparaties van uw schoonmaak apparatuur worden met zorg en kwaliteit uitgevoerd door de monteurs van G&T Cleaning. Onze monteurs zijn in staat reparaties uit te voeren aan alle merken en voor zowel elektrische als verbrandingsmotoren. Voor elke reparatie worden originele onderdelen gebruikt en bij het uitlezen wordt er gebruik gemaakt van originele software. 

Technische dienst van G&T Cleaning

De technische dienst van G&T Cleaning staat voor u klaar wanneer er onverwachts technische problemen voordoen. Indien het probleem dit toelaat, zal onze technische dienst proberen u telefonisch op weg te helpen. Wanneer het technische probleem niet verholpen kan worden zal zo snel mogelijk een servicemonteur uw kant op komen. U kunt onze technische dienst bereiken op het nummer 0413-747 012.

Servicemonteurs

Elke servicemonteur van G&T Cleaning is uitgerust met een mobiele werkplaats en heeft de meest gangbare onderdelen voorhanden. Op deze manier kunnen de meeste reparaties ter plekke worden uitgevoerd. Onze servicemonteurs hebben een “First Fix Rate” van meer dan 95% wat betekent dat 95% van de storingen na het bezoek van een van onze servicemonteurs is verholpen. Wanneer de storing niet ter plaatse verholpen kan worden, wordt de veeg- of schrobmachine gerepareerd in onze centrale werkplaats in Veghel. 

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Onze diensten

Onderhoud

G&T Cleaning biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw schrob- of veegmachine te verlengen.

Lees meer

Reparaties

Reparaties van aan uw schoonmaak apparatuur worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

 

Lees meer

Keuringen

G&T Cleaning is een VA-keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw veeg- of schrobmachine.

 

Lees meer

Verhuur

Bij G&T Cleaning kunt u uw professionele reinigingsmachines huren voor een korte- of lange periode.

 

Lees meer