Onderhoud van uw reinigingsmiddelen

G&T Cleaning heeft een groot aanbod aan veeg-/schrobmachines, combinatiesmachines, industriële  stofzuigers en biedt serviceondersteuning gedurende de gehele levensduur. Wij bekijken samen met u wat uw behoefte is en wat de bedrijfsspecifieke situatie is. Op basis hiervan adviseren wij u welke serviceoplossing hier het beste bij aansluit.

Servicepakketten

G&T Cleaning biedt verschillende servicepakketten aan om uw operationele kosten te verminderen. Om de levensduur van uw veeg- en schrobmachine of andere reinigingsmiddelen te verhogen is preventief en periodiek onderhoud noodzakelijk. Op deze manier zijn we onverwachte storingen voor. 

Jaarlijkse VA-keur veiligheidskeuring voor reinigingsmachines

G&T Cleaning is gecertificeerd om zowel reiningsmachines als intern transportmiddelen te keuren en te voorzien van een VA-keur veiligheidskeurmerk. Om te voldoen aan de Nederlandse wetgeving moet uw reiningsmachines jaarlijks gekeurd worden. Door middel van de VA-keur veiligheidskeuring heeft u als ondernemer de zekerheid dat uw machines voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. G&T Cleaning heeft gediplomeerde VA-keur keurmeesters in dienst die de technische staat van uw machine inspecteren en controleren. 

Periodiek onderhoud van uw machines

Wanneer u periodiek en preventief onderhoud laat uitvoeren voor uw schoonmaakapparaten, kunnen onverwachte kostbare reparaties worden voorkomen. G&T Cleaning plant deze werkzaamheden periodiek in en neemt tijdig contact met u op om een afspraak in te maken. De kosten van het periodiek preventief onderhoud zijn volledig op nacalculatie. 

Periodiek onderhoud inclusief VA-keur veiligheidskeuring

Wanneer onze servicemonteurs het periodieke onderhoud voor uw machines uitvoeren, kan dit gecombineerd worden met de jaarlijkse VA-keur veiligheidskeuring. De kosten van dit servicepakket worden gedeeltelijk vooraf vastgesteld. De benodigde materialen zijn op nacalculatie

Full-servicepakket

Wanneer u kiest voor het full-servicepakket garanderen wij continuïteit en veiligheid. Het full-servicepakket bestaat uit preventief onderhoud, veiligheidskeurmerken, reparaties en de benodigde materialen (uitgezonderd banden, wielen en schadereparaties). De kosten worden per gewenste periode voor u berekend. De overeenkomstduur is minimaal 24 maanden waar altijd een nulmeting aan vooraf gaat. 

All-in servicepakket

Het all-in servicepakket bestaat naast preventief onderhoud, veiligheidskeurmerken, reparaties en de benodigde materialen ook uit de levering van banden en wielen. G&T Cleaning is geheel verantwoordelijk voor het beheer en de continuïteit van uw interne transportmiddelen. De kosten voor dit pakket worden per gewenste periode aan u berekend en zijn aan te passen aan uw budget. De overeenkomstduur is minimaal 24 maanden waar altijd een nulmeting aan vooraf gaat.

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Onze diensten

Lease

G&T Cleaning biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden reinigingsmachines te leasen.

Lees meer

Verhuur

Bij G&T Cleaning kunt u uw professionele reinigingsmachines huren voor een korte- of lange periode

Lees meer

Keuringen

G&T Cleaning is een VA-keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw veeg- of schrobmachine.

Lees meer

Reparaties

Reparaties van aan uw schoonmaak apparatuur worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lees meer