Nilfisk VHS120CB

Stel je product samen

+

Totaal €2150,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

Met de Nilfisk VHS120 stofzuiger beschikt de gebruiker over een bijzonder compact, goed en degelijk toestel. De bypass motoren zijn zodanig geïnstalleerd dat de zuigkracht optimaal is en daarbij weinig geluid wordt geproduceerd. De stofzuiger is leverbaar in diverse uitvoeringen voor elk type stofklasse. In de stofklasse H wordt het toestel geleverd met een hepa uitblaasfilter. Hepa staat voor High efficiency particulate filter wat inhoud dat dit een filter is wat kleine partikels opneemt voordat de lucht het toestel verlaat. 

Het gehele toestel is ontworpen om effectief en snel alle soorten vervuilingen op te ruimen. Met het Longopac® systeem heeft de gebruiker zelfs het voordeel dat het vuil in een kunststofzak wordt verzameld die op een veilige manier gemakkelijk te verwijderen is omdat de gebruiker niet in aanraking komt met de vuildeeltjes. De zak wordt afgesloten vanuit de buitenkant met sluitstrips. Ideaal voor omstandigheden met gevaarlijke stoffen zoals asbest, steenstof, eikenprocessierupsen enzovoorts.

Niet zeker welke uitvoering of model zuiger bij u past? Neem vrijblijvend contact op met G&T voor een passend advies in uw situatie! 

Bediening

De bediening van de stofzuiger is eenvoudig en overzichtelijk. Er zijn twee schakelaars die groen oplichten als de motoren ingeschakeld zijn. De capaciteit van het filter en de luchtstroom wordt aangegeven door de manometer tussen de schakelaars in. Zo is de gebruiker direct geïnformeerd en kan hij of zij optimaal de schoonmaak volbrengen. 

Filters

De filters in de stofzuigers zijn boven de ingang geplaatst. Het is gemonteerd op een stevig stalen frame die is verbonden met de klopper om het filter te reinigen. Van de filters zijn de naden aan elkaar gelijmd wat een langere levensduur garandeert. De filters zijn in verschillende soorten leverbaar zodat de VHS120 stofzuiger voor verschillende doeleinden ingezet kan worden. 

Longopac

Met het Longopac®systeem heeft de gebruiker het gemak dat alle verwijderde vervuiling via een klep in een zak valt. Het afval kan op deze manier veilig verwijderd worden omdat de gebruiker niet in aanraking komt met de vuildeeltjes. De zak wordt afgesloten vanuit de buitenkant met sluitstrips. Ideaal voor omstandigheden met gevaarlijke stoffen zoals asbest, steenstof of eikenprocessierupsen. 

Omschrijving VHS120 CB VHS120 MC
Max. vacuum (kPa) 21 21,2
Nominaal vermogen (W) 2.000 2.000
Luchtstroom (m³/u) 312 330
Slanglengte (m) 5 5
Voltage (V) 230 230
Tankinhoud (l) 37 37
Oppervlakte filter (cm²) 16.000 16.000
Gewicht (kg) 38 51

Nilfisk VHS120 CB
Twee éénfase by-pass motoren.
Ergonomische afneembare container.
RVS uivoering.
Absoluutfiltratie uitvoering.
Verrijdbare steunpoten.

Vraag offerte aan