Achterloop Veegmachines

 

De Nilfisk achterloop veegmachines zijn ideaal voor uw eenvoudige schoonmaak uitdaging. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de machines uitstekend te gebruiken is voor het reinigen op kleine en krappe ruimtes. Met het innovatieve veegsysteem zijn de Nilfisk achterloop veegmachines schoner, productiever en veiliger dan andere concurrenten op de markt. Tijdens het ontwerpfase van de verschillende machines staat altijd eenvoud, productiviteit en duurzaamheid centraal.
 

De verschillende modellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en ideaal te gebruiken in kleine magazijnen, fabrieken, schoolpleinen en parkeerplaatsen. Het geavanceerde veegsysteem zorgt voor een laag geluidsniveau en opwaaiend stof blijft tot het minimum beperkt.

 

 

 

Bekijk ons diverse assortiment achterloop veegmachines

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke achterloop veegmachines het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Nilfisk SW250

Compact en licht in gewicht

Werkbreedte (mm) 700
Inhoud vuilcontainer (l) 38

Nilfisk SW750

Geluidsarme achterloop veegmachine

Werkbreedte (mm) 720
Inhoud vuilcontainer (l) 60
Aandrijving Elektrisch

Nilfisk SW900

Veegmachine met hoge productiviteit

Werkbreedte (mm) 600
Inhoud vuilcontainer (l) 60
Aandrijving Elektrisch

Achterloop veegmachine bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

  •  Nilfisk SW250 veegmachine is vergeleken met een bezem tot wel 6 keer sneller. Het biedt een indrukwekkende prestatie op vloeroppervlakken zowel binnen als buiten. 
     
  • Nilfisk SW750 veegmachine is batterij-aangedreven. Met slechts 59dbA is de veegmachine geschikt voor schoonmaken overdag zonder voor overlast te zorgen. Hoofd- en zijborstels zijn verstelbaar voor een perfecte druk. Deze veegmachine kan door het polyester filter zowel in natte als droge toepassingen gebruikt worden.
     
  • Nilfisk SW900 biedt betere reinigingsprestaties en een hogere productiviteit. De Nilfisk SW900 is te gebruiken voor stofvrij vegen van droog vuil. 

 

Naast het kopen van een achterloop veegmachine kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.