Vorkheftruck huren

Bij G&T Intern Transport kunt u heftrucks kopen, leasen maar ook huren. Een vorkheftruck huren kan al vanaf 1 dag tot 10 jaar. Zo profiteert u van de kwaliteit en service van een nieuwe heftruck, maar bepaalt u hoe lang u gebruik maakt van de heftruck. Wanneer u een heftruck voor een langere periode huurt, zorgen wij voor het onderhoud, de reparatiekosten en alle verzekeringen!

Wisselend aanbod huur Vorkheftrucks

Een heftruck huren bij G&T Intern Transport biedt u veel voordelen. Zo betaalt u geen investeringskosten, u betaalt alleen voor de periode dat u de heftruck huurt. Daarnaast zijn de gemaakte kosten aftrekbaar van de belasting. Wilt u een Toyota heftruck huren? Dan hebben wij deze vrijwel direct voor u beschikbaar. 

  • Elektrische vorkheftruck
    Ons assortiment bestaat uit verschillende vorkheftrucks voorzien van een accu. Deze elektrische vorkheftrucks zijn verkrijgbaar in een 3- en 4-wiel uitvoering en 24, 48 en 80 volt. Deze heftrucks hebben een maximale hefhoogte van 6,5 meter en een maximale hefcapaciteit van 8500 kg. 
  • Verbrandings vorkheftruck
    Dit zijn heftrucks die voorzien zijn van een diesel of LPG motor en voornamelijk bedoeld zijn voor buitengebruik. Deze verbrandingstrucks hebben een maximale hefcapaciteit van 8000 kg.

    Beide soorten heftrucks zijn voorzien van SAS, Systeem voor Actieve Stabiliteit. Dit systeem zorgt ervoor dat de veiligheid toeneemt, dat de productiviteit wordt verhoogd en dat er schade wordt voorkomen. 

    Wilt u ook een heftruck huren? Neem dan contact met ons op!