Stofzuigers

De Nilfisk Industriële stofzuigers behoren tot het neusje van de zalm in stofzuigerland. Het Nilfisk productgamma beschikt over een wijde range aan uitvoeringen waarbij inzetduur, intensiteit en vervuiling een grote rol spelen bij de keuze van een model en uitvoering. Daarnaast vragen uiteenlopende toepassingen ook om innovatieve oplossingen zoals onze perslucht-zuiger aangedreven niet met stroom maar met perslucht.

De stofzuigers van Nilfisk zijn geschikt voor de zwaarste klussen en de meest extreme toepassingen. Denk hierbij aan het verwijderen van vloeistoffen en vast vuil, door het samenstellen van een model met de daar bijbehorende opties is geen klus te groot of te vuil.

Onze klanten zijn verspreid over nagenoeg elke branche waarbij er lichte of zware inzet benodigd is. Van professionele reinigingsbedrijven tot kleine houtzagerijen, metaalbewerkingsbedrijven, voedingsindustrie en zelfs de petro-chemie met atex explosiebeveiligde oplossingen.

G&T heeft beschikking over zeer specialistische kennis op het gebied van schrob/veeg machines en stofzuigers. Vraag vrijblijvend advies aan bij G&T en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Maak kennis met ons assortiment industriële stofzuigers!


MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke stofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Deskundig advies over onze stofzuigers

Het assortiment van G&T Intern Transport bestaat uit stofzuigers met verschillende toepassingen en kunnen uitgevoerd worden met verschillende accessoires. De eerste selectie gebeurt op de toepassing: Wat wilt u gaan opzuigen? Met een stofzuiger verwijdert u stof, vuil en met sommige modellen zelfs vloeistoffen Zo hebben we een industriële stofzuigers die geschikt zijn om vloeistoffen op te zuigen voor hergebruik bijvoorbeeld. Zo bespaart u veel op uw verbruikskosten in applicaties waar bijvoorbeeld snij-olie toegepast wordt!

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Wanneer u werkt met ontbrandbare stoffen is de explosie beveiligde stofzuiger een uitkomst. Bij zones waar een verbod op elektriciteit geld, kunt u gebruik maken van industriële stofzuigers op perslucht. Zo is er voor iedere oplossing wel een industriële stofzuiger te vinden! 

G&T heeft beschikking over zeer specialistische kennis op het gebied van schrob/veeg machines en stofzuigers. Vraag vrijblijvend advies aan bij G&T en laat u informeren over de mogelijkheden.