Nilfisk CTS22 - CTS40

De nilfisk CTS22 en CTS40 worden dankzij de compacte afmetingen en de hoge prestaties, gebruikt door bedrijven die weinig bewegingsruimte hebben en daarentegen wel veel vermogen nodig hebben voor de schoonmaakwerkzaamheden. De stofzuiger wordt ook wel eens de modulaire driefase stofzuiger genoemd. Dankzij de compacte afmetingen is de stofzuiger zeer stabiel en eenvoudig te verplaatsen. De extra stabiliteit komt door het zijkanaalverdichtingspomp onderop het frame. Enkele andere kenmerken zijn: thermische aan-/uit schakelaar, geschikt voor continu gebruik 24/7. 

1
Intensieve inzet
2
Eenvoudig te verplaatsen
Vraag offerte aan

De Nilfisk CTS22 en CTS40 stofzuigers zijn zeer compact en wendbaar. Dat biedt verschillende mogelijkheden op plekken die moeilijk bereikbaar zijn omdat het toestel licht voortbeweegt. Dankzij de duwbeugel en ronde vormen van het ontwerp is de stofzuiger heel makkelijk te verplaatsen. De stabiliteit komt doordat de zijkanaalverdichtingspomp onderop het stevige stalen frame is gebouwd. De Nilfisk CTS22 en CTS40 zijn dus een praktische oplossing in kleine ruimtes en nauwe doorgangen. Het toestel is modulair opgebouwd, er zijn verschillende varianten filters beschikbaar waardoor het in elke situatie gebruikt kan worden. De toestellen zijn ook leverbaar voor gebruik in atex zones en derhalve geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. 

Modulaire opbouw

Er is een groot assortiment filters beschikbaar voor een perfecte filtering van de opgezogen materialen. Elk filter heeft een hoge filterefficiëntie voor zeer fijn stof, gevaarlijke materialen of organische materialen. Voor elke situatie is het juiste filter beschikbaar. Ook voor situaties met atex zones zodat de gebruiker veilig kan werken. 

Krachtig

De driefase krachtstroom motor levert hoge prestaties. Het zijn geluidsarme motoren die zonder veel onderhoud continue kunnen draaien. Bijzonder geschikt in productielocaties waar constant afval en andere vervuiling verwijderd dient te worden. 

Praktisch en veelzijdig

De geringe afmetingen van de stofzuiger maakt het een ideaal gereedschap om te gebruiken in de moeilijkst te bereiken werkplekken. Smalle gangen, krappe machineruimtes of kleine productielijnen, door de wendbaarheid is de CTS22 of CTS40 een echte veelzijdige oplossing. 

Omschrijving CTS22 CTS40
Voltage (V) 400 400
Nominaal vermogen (kW) 2,2 4
Luchtstroom (l/min.) 5.280 7.020
Vacuüm max. (mBar) 300 300
Geluidsniveai op 1,5 m (dbA) 68 70
Containerinhoud (l) 50 50 
Afmetingen (cm) 105x60x125 105x60x125
Gewicht (kg) 99 114

Nilfisk CTS22 en CTS40
Voor 24/7gebruik.
Geluidsarm.
Compact.
Manometer voor op de filter.
Eenvoudig te verwijderen container.
L-, M-, H-klasse uitvoeringen voor gevaarlijke stoffen.

Vraag offerte aan