Nilfisk S2

Stel je product samen

+

Totaal €1999,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

De Nilfisk IVS-S2 is een krachtige industriële stofzuiger. Het stalen frame zorgt voor stabiliteit en wendbaarheid. De stalen ketels en behuizing maken de stofzuiger duurzaam en bestand tegen een stootje. Het model is leverbaar in een L-, M- en H-klasse uitvoering zodat praktisch voor elke vorm van industrieel gebruik er een toepassing voor is. De stalen vuilcontainer van 40 liter heeft wielen wat ervoor zorgt dat de gebruiker het eenvoudig kan verplaatsen. De stofzuiger is modulair opgebouwd en optioneel uit te rusten met een Hepa H14 filter dat de uitgeblazen lucht nog eens extra zuivert. Door de grote keus aan filters is de stofzuiger breed inzetbaar. Eventueel is het toestel uit te rusten met een vlottersysteem voor het opzuigen van vloeistoffen. In alle omstandigheden te gebruiken en dus zeer geschikt voor bedrijven in de metaalindustrie en ook in de voedings-, hout-, en kunststofindustrie. 

De accessoireset, bestaande uit een slang, zuigbuis, zuigvoet en andere hulpstukken, is via het plug & play principe aan te sluiten.

Bediening

De bediening is eenvoudig. De stofzuiger heeft een grote schakelaar waarmee het wordt aangezet. De motoren gaan automatisch aan zodra de gebruiker de stofzuiger aan zet. Er is een overzichtelijk display waarbij de functies die in gebruik zijn worden aangegeven door middel van een indicatielampje. Het display geeft direct de capaciteit van het filter weer, waardoor de gebruiker meteen wordt geïnformeerd als er iets niet klopt. 

Vuilopvangbak

De vuilopvangbak heeft een hendel waarmee het wordt losgekoppeld van de stofzuiger. Het past er op één manier in. Een ander voordeel is dat de wielen het makkelijk maken om het te verplaatsen en de gebruiker niet zwaar hoeft te sjouwen. Tevens is er een kleine handgreep om de vuilopvangbak makkelijk te legen. 

Filteronderhoud

De Nilfisk S2 stofzuiger heeft een groot filter op een stervormig frame. Het frame is verbonden met een hendel waarmee de gebruiker snel, eenvoudig en het filter goed schoon schudt. Door het regelmatig te reinigen wordt het filter minder zwaar belast en heeft het een langere levensduur. 

Omschrijving S2 S3
Max. vacuum (Kpa) 21,1 21,1
Nominaal vermogen (W) 2x 1.000 3x 1.000
Luchtstroom (l/min.) 5.500 8.100
Aansluiting (mm) 70 70
Voltage (V) 230 230
Containerinhoud (l) 40 50 of 100
Oppervlakte filter (cm²) 19.500 19.500
Gewicht (kg) 62 67

Nilfisk S2B
2 kW vermogen.
Compact.
Ergnomisch verwijderbare container.
Sterk en betrouwbaar.
Optioneel Hepa filter.

Vraag offerte aan