Nilfisk ECO-OIL 22

Dankzij de Nilfisk Eco-oil 22 spanenzuiger is het opzuigen van boorolie en/of koelvloeistof dat is vervuild met metaalspanen, tegelijkertijd de koelvloeistof scheiden van de metaalspanen en daarna de koelvloeistof hergebruiken heel eenvoudig te realiseren. De werking is eenvoudig: de metaalspanen worden opgevangen in een spanenkorf terwijl de vloeistoffen in het grote reservoir worden opgevangen. De koelvloeistof wordt vervolgens weer teruggebracht in de machine met behulp van een aparte afvoerslang en het bedieningspistool. De Nilfisk Eco-oil 22 is geschikt voor langdurig gebruik en een duurzame oplossing.

1
Onmisbaar voor het reinigen van bewerkingsmachines
2
Zeer geschikt voor een continueproces in de voedingsindustrie
Vraag offerte aan

De Nilfisk Eco-oil 22 is een fantastische oplossing voor het verwijderen van oliën en koelwater dat is verontreinigd met metaalspanen en -slijpsels. De krachtige 3-fase zijkanaalverdichtingspomp levert een constante zuigkracht waardoor de gebruiker moeiteloos alles opzuigt. Gedurende het proces worden de slijpsels en spanen gescheiden van de vloeistoffen en door middel van een dompelpomp heeft de gebruiker de mogelijkheid de vloeistoffen terug te geven aan de machine of in een opslagtank te lozen. De Nilfisk Eco-oil 22 spanenzuiger is voorzien van een vlotter die aangeeft wanneer het reservoir vol zit.

In de voedingsindustrie is het van toegevoegde waarde om water op te zuigen dat is verontreinigd met organisch materiaal. De spanenkorf filtert snijresten, bladresten of stengels van het water. Het is een rendabele oplossing voor gebruikers die hoge eisen stellen aan het schoonmaakproces. Het levert een flinke tijdsbesparing op in vergelijking met traditionele zuigers.

Economisch rendabel

Het gebruik van de Nilfisk Eco-oil 22 beperkt zich niet alleen tot het onderhoud van de verschillende schoon te maken productiemachines, het heeft ook grote economische besparingen als resultaat. Een groot reservoir, filtering van spanen, slijpsels en andere vaste vervuiling en tegelijkertijd het recyclen van de opgevangen vloeistoffen. Omdat er efficiënter gewerkt wordt, worden verspillingen voorkomen.

Filteropties

De Nilfisk Eco-oil 22 heeft standaard een rvs spanenkorf waar optioneel een microfilterdoek ingelegd kan worden. Dan worden de kleinste slijpsel van de oliën of vloeistoffen gescheiden. De spanenkorf heeft twee beugels zodat het eruit genome kan worden om de spanen of slijpsels te verwijderen.

Voedingsindustrie

Speciaal voor de producten in de levensmiddelensector kunnen de waterzuigers uitgerust worden met een accessoireset helemaal toegepast voor de situatie. FDA gecertificeerd.

Omschrijving ECO-OIL 22
Aansluiting (mm) 50
Vermogen (kW) 2,2
Luchtstroom (l/min) 5.100
Max. vacuüm (kPa) 32,3
Voltage (V) 400
Tankinhoud (l) 180
Inhoud spanenkorf (l) 30
Gewicht (kg) 135

Nilfisk ECO-OIL 22
Grote container.
Stevig ontwerp.
Hergebruik vloeistoffen.
Geschikt voor onderhoud van werktuigen.
Verlagen van stilstandtijd.

Vraag offerte aan