Straatveegmachines

G&T Intern Transport biedt de volledige serie Nilfisk Outdoor Veegmachines aan. De veelzijdige straatveegmachines kunnen op een efficiënte manier ondersteuning bieden bij het schoonmaken en onderhouden van buitengebieden in verschillende seizoenen. De Nilfisk veegmachines zijn zeer professionele machines die gebruik maken van de laatste toonaangevende technologieën.

De verschillende straatveegmachines kunnen voor veelzijdige toepassingsgebieden worden ingezet. Het assortiment bestaat uit verschillende Nilfisk Rangers en deze kunnen uitgevoerd worden met verschillende kwaliteitswerktuigen. Zo kunnen de werktuigdragers Park Ranger 2150, City Ranger 2250 en de City Ranger 3500 ingezet worden voor groenonderhoud, sneeuwruimen, vegen en zuigen.  

 

Bekijk ons assortiment Straatveegmachines:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke straatveegmachine het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Park Ranger 2150

Klein en compact

Werkbreedte (mm) 1660
Inhoud vuilcontainer (l) 450
Snelheid (km/u) 16

City Ranger 2250

Zeer gebruiksvriendelijk

Werkbreedte (mm) 2100
Inhoud vuilcontainer (l) 500
Snelheid (km/u) 20

City Ranger 3500

Geschikt voor grote oppervlakten

Werkbreedte (mm) 3100
Inhoud vuilcontainer (l) 1400
Snelheid (km/u) 38

Outdoor Straatvegers bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

  • De Park Ranger 2150 is een zeer effectieve keus voor het schoonmaken van verschillende oppervlakten, zoals voetpaden, trottoirs, parkeerterreinen, schoolpleinen, enzovoorts. De machine is klein en compact maar geeft toch veel producitivteit.
     
  • De City Ranger 2250 is een van de grotere modellen veegzuigmachines, zeer geschikt voor de moeilijk bereikbare plekken door de langere veegarmen. Ideaal voor winkelcentra en luchthavens. De machine is zeer gebruiksvriendelijk.
     
  • De City Ranger 3500 behaalt indrukwekkende resultaten en kan naast het vegen ook op een efficiënte manier bestratingen reinigen.

 

Naast het kopen van een outdoor straatveger kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.