Geautomatiseerde schrobmachines bieden u verschillende oplossingen aan om zo de efficiëntie en flexibiliteit op het gebied van reiniging in uw magazijn naar een hoger niveau te tillen. Doordat deze geautomatiseerde producten zelf kunnen nadenken en autonoom werken, worden de arbeidskosten en schadeposten verlaagd. Personeel kan ingezet worden bij andere werkzaamheden.

Geautomatiseerde Schrobmachines

De Liberty SC50 en SC60 zijn autonome schrobzuigmachines. Deze machines zijn ontwikkeld in samenwerking met een aantal vooraanstaande ontwikkelaars op het gebied van autonome technologie. Van magazijnen tot grote winkelcentra, vliegvelden met veel verkeer en productieruimtes zijn uiterst geschikt voor autonome reinigingsoplossingen. 

  • Veilig en nauwkeurig dankzij de veiligheidsscanner.
  • Gebruiksvriendelijke Touch screen.
  • Automatisch gestuurd voertuig (AGV) .

Vraag offerte aan

Mis nooit een plekje

De autonome schrobzuigmachines van Nilfisk kenmerken zich door zijn precisie en gebruiksvriendelijkheid. Ze maken tot in de kleinste hoekjes grondig schoon die u zelf wel eens over het hoofd ziet.

De meeste gebruikers en huidige autonome schoonmaakoplossingen, missen meestal zo’n 15 á 20% van een ruimte. Met de Nilfisk Liberty SC50 en SC60 behoort dit tot het verleden, door de unieke technologie waarmee u routes automatisch kunt uitstippelen. Hierdoor heeft u altijd een dekking van 98 tot 99% met schone ruimtes als resultaat. Wanneer het pad eenmaal goed is uitgestippeld zal de machine altijd de zelfde route blijven volgen.

 

Regel vandaag nog een demo

Wilt u meer informatie of zelfs een demo op locatie? Neem dan contact op en onze Intelligent Cleaning-expert specialist zal samen met u de mogelijkheden bekijken. Dit bestaat uit een aantal stappen;

  1. Wat zijn uw behoeftes? Tijdens het eerste telefoongesprek stelt onze specialist een aantal vragen om inzicht te krijgen in uw huidige schoonmaakproces, zoals routines en andere aandachtspunten.
  2. Bezoek inplannen. Vervolgens bekijken we uw locatie, om de mogelijkheden en opstakels te analyseren.
  3. De machine in actie! Ons team neemt de autonome schroboplossing mee naar uw locatie voor een live demonstratie. 

Vraag demo aan

Download het nieuwe eBook