Opzit Veegmachines

De Nilfisk industriële veegmachines zijn speciaal ontworpen om te kunnen werken onder zware omstandigheden. Met een Nilfisk veegmachines weet u altijd zeker dat u uw schoonmaakuitdaging succesvol kan realiseren. Met een elektrische veegmachine maakt u productief en duurzaam schoon zowel binnen als buiten. Ook voor stofvrij vegen of voor het vegen van grote oppervlakken.

Het brede assortiment bestaat uit verschillende modellen met diverse veegbreedtes en vuilcontainerinhoud. 

 

 

 

Bekijk ons assortiment opzit veegzuigmachines

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke opzit veegmachine het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Nilfisk SR1000S

Zeer manoeuvreerbaar en behendig

Werkbreedte (mm) 1000
Inhoud vuilcontainer (l) 50

Nilfisk SR1101 NU OOK TE HUUR

SR1101 veegmachine veegt met resultaat

Werkbreedte (mm) 980/1260
Inhoud vuilcontainer (l) 70

Nilfisk SW4000 NU OOK TE HUUR

Veegmachine voor een optimaal veeg resultaat

Werkbreedte (mm) 1250
Inhoud vuilcontainer (l) 75

Nilfisk SW5500 NU OOK TE HUUR

Kosten effectieve oplossing

Werkbreedte (mm) 1175/1500
Inhoud vuilcontainer (l) 150

Nilfisk SR1601 NU OOK TE HUUR

De veegmachine die gebouwd is voor de chauffeur

Werkbreedte (mm) 1600
Inhoud vuilcontainer (l) 315

Nilfisk SW8000 NU OOK TE HUUR

Veegmachine voor zwaar industrieel werk

Inhoud vuilcontainer (l) 400

Opzit Veegmachine bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

 • Met de Nilfisk SR1000S kunt u snel volle en smalle ruimten vegen. De machine is klein genoeg om in een lift te passen maar toch robuust genoeg om in zware omstandigheden te werken.
   
 • Met de Nilfisk SR1101 ga je een stap voorwaarts met het professioneel veegwerkzaamheden. De ride-on veegmachine toont eenvoud en robuustheid. 
   
 • Nilfisk SW4000 veegmachine (met hoogdump) is ontwikkeld voor maximale prestaties, betrouwbaarheid en minimale stilstandtijd en kosten. Eventueel voor binnen en buiten gebruik. Het onderhoud aan de machine is eenvoudig omdat er geen gereedschap voor nodig is bij het vervangen van de borstels en het filter. De banden zijn gevuld met schuim, gaan niet lek en hoeven iet bijgevuld te worden.
   
 • Nilfisk SW5500 '' de industriële hybride aangedreven veegmachine ''. Biedt een productieve, kosten effectieven maar comfortable oplossing voor het vegen van grote vloeroppervlakken. 
   
 • De Nilfisk SR1601 is de meest technisch ontwikkelde veegmachine in zijn categorie. De productiviteit verhoogt terwijl de bediening en het onderhoud eenvoudiger worden. Bestemd voor industriële toepassingen zoals het zwaar vervuilde fabrieken en parkeergarages.
   
 • De Nilfisk SW8000 is op dit moment de meest geavanceerde, industriële ride-on veegmachine in zijn klasse. De veegmachine heeft een veegbreedte van 2 meter wat ideaal is voor het snel en efficiënt reinigen van grote parkeerterreinen of magazijnen. 

 

Naast het kopen van een opzit veegmachine kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.