Nilfisk S3

Stel je product samen

+

Totaal €2499,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

De Nilfisk S3 industriële stofzuiger heeft drie zuigmotoren die individueel te bedienen zijn. Dankzij de bypasstechnologie hebben ze een langere levensduur. Het stalen frame waarop de stofzuiger is gemonteerd maakt het oerdegelijk en comfortabel. De stofzuiger is geschikt  voor de stofklasse L, M en H waar ook een certificering wordt meegeleverd. Voor de H-klasse wordt het toestel uitgerust met een hepa absoluutfilter en safebag.

De Nilfisk S3 stofzuiger is leverbaar met vuilopvangbak, op wielen, van 50 of 100 liter of met een automatisch lossyteem. Dit lossysteem werkt met een klep op zwaartekracht, waarbij het vuil in een grote kunststofzak wordt verzameld, het Longopac® systeem. Door de grote keus in filters is het toestel breed inzetbaar voor het verwijderen van organische stoffen, plakkerige stoffen of zelfs alkalische vervuilingen. Kortom vele uitvoeringen voor vele toepassingen in de chemische industrie, metaalindustrie, levensmiddelenproducenten en bouwnijverheid. 

Filters

De filters in de stofzuiger zitten precies boven de vuilopvangbak. Ze zijn gemonteerd op een stervormig stalen frame zodat de oppervlakte volledig wordt benut en de gebruiker veilig kan werken. De filters zijn verkrijgbaar voor L-, M- en H stofklassen zodat er voor elke situatie een geschikte stofzuiger samengesteld kan worden. Een stofzuiger voor het verwijderen van gewoon fijnstof tot een stofzuiger voor het verwijderen van asbest. 

Longopac

Speciaal voor de bouw- en constructiebedrijven is de Nilfisk S3 met Longopac® ontwikkeld. Deze stofzuiger heeft geen vuilopvangbak, wel het Longopac®systeem waarbij de gebruiker het gemak heeft dat alle opgezogen vervuiling via een klep in een afsluitbare zak valt. Het afval kan op deze manier veilig verwijderd worden omdat de gebruiker niet in aanraking komt met de vuildeeltjes. Ook niet als de afvalzak verwijderd wordt. Vanaf de buitenkant wordt de zak afgesloten met de opgezogen stoffen waardoor er dus geen direct contact is met de opgezogen afvalstoffen. Voor het opruimen van stoffen die een gezondheidsrisico vormen een ideale oplossing. 

Gebruiksgemak

De stofzuiger heeft een grote zwarte schakelaar om alles aan te zetten. De drie onafhankelijk te bedienen motoren gaan automatisch aan en zijn elk apart uit te schakelen indien nodig. De groene indicatielampjes informeren de gebruiker over de status van de filters en welke motoren in gebruik zijn. Zo voorziet de stofzuiger de gebruiker van een optimaal resultaat. 

Omschrijving S2 S3
Max. vacuum (kPa) 21,1 21,1
Nominaal vermogen (W) 2x 1.000 3x 1.000
Luchtstroom (l/min.) 5.500 8.100
Aansluiting (mm) 70 70
Voltage (V) 230 230
Containerinhoud (l) 40 50 of 100
Oppervlakte filter (cm²) 19.500 19.500
Gewicht (kg) 62 68

Nilfisk S3
3x 1.000W vermogen.
Compact.
Ergnomisch verwijderbare container.
Sterk en betrouwbaar.
Optioneel Hepa filter.

Vraag offerte aan