Nilfisk VHO200

Stel je product samen

+

Totaal €3150,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

De Nilfisk VHO200 is een krachtige, betrouwbare en oerdegelijke olie-, spanen en waterstofzuiger. De vloeistofzuiger is speciaal ontworpen voor het opzuigen van metaalspanen en olieachtige vloeistoffen en voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie. Met zijn vermogen van 2.400W is deze éénfase industriële zuiger ontworpen voor het opzuigen van maar liefst 75 liter vloeistoffen van welke aard dan ook. Zelfs wanneer de olie of afvalwater vermengd is met vaste materialen. Het is mogelijk om eenvoudig opgezogen vloeistoffen te hergebruiken omdat de zuiger een optie heeft voor een spanenkorf, die vaste materialen scheidt van vloeistoffen. De afvoer van de opgeslagen vloeistoffen gebeurt snel door simpelweg een klep te activeren die de luchtstroom verandert in een uitblaasstroom. De Nilfisk VHO200 olie-, spanen- en waterzuiger is voorzien van een RVS vlotter in een transparante buis waaraan de gebruiker het vloeistoffenniveau afleest. De motorkop heeft een kantelmechanisme zodat de gebruiker eenvoudig toegang heeft tot korf en container.

De Nilfisk VHO200 is te gebruiken in zware industriële omgevingen en in productiebedrijven voor levensmiddelen.

Oplossingsgericht

Boven de opvangcontainer is een stalen inlaat met een terugslagklep geplaatst waardoor de opgezogen materialen niet alle kanten opgeslingerd worden.De optionele spanenkorf filtert de grootste spanen uit de vloeistoffen. Er is zelfs een microfilter doek in te plaatsen die deeltjes tot wel µ50 (micron) tegenhoud. De spanenkorf heeft twee tilbeugels waardoor het eenvoudig te verwijderen is en schoon te maken. De opgezogen lucht wordt twee PU filters geduwd om elk neveldeeltje op te vangen voordat de lucht weet de oliezuiger verlaat. Daardoor haalt de gebruiker een optimaal schoonmaakresutaat.

Gebruiksgemak

Wanneer de container van de oliezuiger vol is, wat met een niveaumeter te zien is, dan heeft de VHO200 de mogelijkheid om zonder al te veel moeite het vat leeg te maken. Onderaan de container zit een kraan met een afvoerslang die weer voorzien is van een kort spuitpistool. Door de omkeerklep wordt de lucht verplaatst naar de container en alle vloeistoffen uit het vat verwijderd. Dit is en uniek gegeven van de VHO200 olie- en waterzuiger.

Handig

De opvangcontainer is geheel van staal en met een inhoud van 75 liter kan er flink mee gewerkt worden. Aan de buitenzijde van de container is een buis geplaats met een rood balletje erin waardoor de schoonmaker ziet hoe vol de container is. Dat is handig want je hoeft niet elke keer de motorkop te verwijderen om te zien hoeveel er is opgeruimd. Het rode dient tevens als vlotter waardoor het zuigen stopt als de container vol is.

Omschrijving VHO 200
Geluidsniveau op 1.5 m (dbA) 70
Nominaal vermogen (W) 2.400
Luchtstroom (m³/u-l) 270-4500
Aansluiting (mm) 50
Voltage (V) 230
Tankinhoud (l) 75
Inhoud spanenkorf (l) 22
Gewicht (kg) 60

Nilfisk VHO200
Grote container.
Stevig duurzaam ontwerp.
Verschillende filter mogelijkheden.
RVS uitvoering beschikbaar.
Motorkap eenvoudig te verwijderen.

Vraag offerte aan