G&T Cleaning financieringsmogelijkheden

G&T Cleaning biedt, naast de mogelijkheid veeg- en schrobmachines of andere reiningsmachines te kopen of te huren, ook de mogelijkheid om uw machines te leasen. De aankoop van bijvoorbeeld een schrobmachine of veegmachine kan voor uw onderneming namelijk een grote investering zijn. G&T Cleaning biedt verschillende financierings- en leasevormen aan om grote investeringskosten te vermijden. Samen met u zullen we bekijken welke financieringsoptie het beste bij uw wensen en behoeften aansluit.

Verschillende lease mogelijkheden

Operational lease

U kunt ervoor kiezen uw machines te leasen met de operationele lease constructie. De reinigingsmachines zijn direct beschikbaar. Maandelijks wordt er een bedrag afgelost waarin onder andere de rente, het onderhoud en verzekeringen zijn opgenomen. 

Sale and Lease back

Naast operational lease is er ook de sale and lease back constructie mogelijk. Bij deze constructie verkoopt u uw machine aan ons, waarbij u vervolgens uw interne transportmiddel weer terug least. 

Financial lease

Met de financiële lease constructie zorgt G&T Cleaning voor de financiering van uw schrob- of veegmachine. U betaalt maandelijks een bedrag waardoor het aankoopbedrag plus rente in zijn geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald. Op het moment dat de leasetermijn is afgelopen en het aankoopbedrag is afgelost, wordt u eigenaar van de machine. 

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke occasion veeg- en schrobmachines het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Onze diensten

Onderhoud

G&T Cleaning biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw schrob- of veegmachine te verlengen.

Lees meer

Reparaties

Reparaties van aan uw schoonmaak apparatuur worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lees meer

Keuringen

G&T Cleaning is een VA-keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw veeg- of schrobmachine

Lees meer

Verhuur

Bij G&T Cleaning kunt u uw professionele reinigingsmachines huren voor een korte- of lange periode

Lees meer