Nilfisk VHS42 PC HC

Stel je product samen

+

Totaal €769,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

De Nilfisk VHS 42 serie is perfect voor intensieve werkzaamheden waarbij veel stof ontstaat dat direct verwijderd moet worden. De stofzuigers hebben een verbinding voor aansluiting op gereedschappen zodat het stof direct wordt afgezogen tijdens het slijpen, schuren, boren of frezen. Met een innovatief slim filtersysteem en een robuust ontwerp, biedt de Nilfisk VHS 42 een fantastische oplossing voor professionele gebruikers die een betrouwbare stofzuiger zoeken voor een veilige werkomgeving. De Nilfisk VHS 42 PC HC heeft een groot zuigvermogen, een gesloten systeem voor stofopvang met semi-automatische filterreiniging. Voor elke toepassing in zware omstandigheden tijdens bouwwerkzaamheden of in andere industrieën wanneer gevaarlijke stoffen worden opgezogen. Het toestel is ook leverbaar voor de stofklassen M en H.

 

Veiligheidszakken

Voor het verwijderen van asbest heeft de VHS 42 IC HC de beschikking over een veiligheidszak. Dit is een opvangstofzak in een stofzak, die apart afgesloten wordt voordat de gehele zak verwisseld wordt. Dan blijft de gebruiker beschermd tegen de gezondheidsbedreigende stofdeeltjes die in de OEL waarden vallen. Een certificaat wordt meegeleverd met het toestel.

Filter reiniging

Dankzij Infiniclean wordt het werken met de VHS 42 nog makkelijker gemaakt. Met een regelmatige frequentie worden de filters automatisch gereinigd waardoor de belasting van de filters tot een minimum worden beperkt. De gebruiker merkt er helemaal niets van. De levensduur van de filters wordt verlengd omdat ze continue worden schoon gemaakt. Dankzij deze methode is de gebruiker verzekerd van een continue goede werking van de stofzuiger.

Aansluiting gereedschap

Op het toestel is een stopcontact voor handgereedschappen. Er is een schakelaar die de gebruiker kan omzetten zodat de stofzuiger pas aangaat als het gereedschap aangezet wordt. Voor de gereedschappen is een adapter aanwezig voor een soepele aansluiting.

Omschrijving VHS42 IC VHS42 PC
Elektrokabel (m) 7.5 7.5
Vermogen (W) 1400 1400
Luchtverplaatsing (l/min) 4500 4500
Werkgeluidsniveau (dbA) 60 60
Voltage (V) 230 230
Containerinhoud (l) 42 30
L x B x H (mm) 565 x 385 x 605 565 x 385 x 520
Gewicht (kg) 16 14.5

Nilfisk VHS42
Stofopvang met semi-automatische filterreiniging.
✓ Apart afgesloten opvangstofzak voor het verwijderen van asbest.
✓ Dankzij Infiniclean worden filters automatisch gereinigd.
✓ Langere levensduur omdat filters continue wordt gereinigd.
✓ Stopcontact op het toestel voor aansluiting handgereedschappen.

Vraag offerte aan