Stofzuigers middelzware toepassingen

De Nilfisk Industriële stofzuigers behoren tot het neusje van de zalm in stofzuigerland. Het Nilfisk productgamma beschikt over een wijde range aan uitvoeringen waarbij inzetduur, intensiteit en vervuiling een grote rol spelen bij de keuze van een model en uitvoering. 

De stofzuigers van Nilfisk voor middel tot zware toepassingen zijn geschikt voor diverse klussen. Denk hierbij aan het verwijderen van vloeistoffen en vast vuil, door het samenstellen van een model met de daar bijbehorende opties is geen klus te groot of te vuil.

De middel tot zware stofzuiger-range van Nilfisk komen we veel tegen in de verwerkingsindustrie en bij bouw of timmer-toepassingen waarbij de stofzuigers rechtstreeks op mobiel of stationair gereedschap aangesloten kan worden. Daarnaast zijn er ook modellen specifiek voor de omgang van gevaarlijke stoffen. 

G&T heeft beschikking over zeer specialistische kennis op het gebied van schrob/veeg machines en stofzuigers. Vraag vrijblijvend advies aan bij G&T en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Maak kennis met ons assortiment industriële stofzuigers!


MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke stofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie

Nilfisk VHS42 IC HC

Aan te sluiten op gereedschap

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 1.200
Container inhoud 40L

Nilfisk VHS42 PC HC

Aan te sluiten op gereedschap

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 1.200
Container inhoud 30L

Nilfisk IVB 961

Meest betrouwbare, krachtige en eenvoudige industriële zuiger

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 2x 1.200
Container inhoud 70L

Nilfisk IVB 965

Voor zware toepassingen en gevaarlijke stoffen

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 2x 1.200
Inhoud vuilcontainer (l) 50