Nilfisk VHS42 IC HC

Stel je product samen

+

Totaal €769,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

Slijpmachines, schuurmachines, freesmachines en boormachines zjn allemaal op de Nilfisk VHS 42 aan te sluiten. De robuuste stofzuiger kan alle stof die deze apparaten veroorzaken aan en zuigt alles weg. Het gehele filtersysteem is zo ontwikkeld dat de zuigkracht maximaal blijft en de gebruiker geen hinder ondervindt van uitval door verstopte filters. Een ander slim detail is dat er op de bovenzijde van het toestel ruimte is gemaakt om een gereedsschapskist te monteren. De H-klasse toestellen zijn geschikt voor het opruimen van asbestdeeltjes. Hiervoor is een veiligheidszak beschikbaar.

 

Veiligheidszakken

Voor het verwijderen van asbest heeft de VHS 42 IC HC de beschikking over een veiligheidszak. Dit is een opvangstofzak in een stofzak, die apart afgesloten wordt voordat de gehele zak verwisseld wordt. Dan blijft de gebruiker beschermd tegen de gezondheidsbedreigende stofdeeltjes die in de OEL waarden vallen. Een certificaat wordt meegeleverd met het toestel.

Filter reiniging

Dankzij Infiniclean wordt het werken met de VHS 42 nog makkelijker gemaakt. Met een regelmatige frequentie worden de filters automatisch gereinigd waardoor de belasting van de filters tot een minimum worden beperkt. De gebruiker merkt er helemaal niets van. De levensduur van de filters wordt verlengd omdat ze continue worden schoon gemaakt. Dankzij deze methode is de gebruiker verzekerd van een continue goede werking van de stofzuiger.

Aansluiting gereedschap

Op het toestel is een stopcontact voor handgereedschappen. Er is een schakelaar die de gebruiker kan omzetten zodat de stofzuiger pas aangaat als het gereedschap aangezet wordt. Voor de gereedschappen is een adapter aanwezig voor een soepele aansluiting.

Omschrijving VHS42 IC VHS42 PC
Elektrokabel (m) 7.5 7.5
Vermogen (W) 1400 1400
Luchtverplaatsing (l/min) 4500 4500
Werkgeluidsniveau (dbA) 60 60
Voltage (V) 230 230
Containerinhoud (l) 42 30
L x B x H (mm) 565 x 385 x 605 565 x 385 x 520
Gewicht (kg) 16 14.5

Nilfisk VHS42 IC HC
✓ Veelzijdig.
Verschillende werkmachines aansluitbaar.
Geen verstopte filters meer.
Gereedschapskist monteerbaar aan de bovenzijde.
Veiligheidszakken voor asbest.

Vraag offerte aan