Nilfisk IVB 965

Stel je product samen

+

Totaal €1329,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Met de Nilfisk IVB 965 heeft de gebruiker een degelijke, krachtige en betrouwbare stofzuiger die elke zware reinigingstaak aan kan. Het hoge vermogen van 2.400W in combinatie met de luchtstroom van 432m³ per uur, maakt het mogelijk om allerlei verschillende vervuilingen te verwijderen. Metaalspaanders, zand en vloeistoffen worden zonder veel moeite makkelijk verwijderd van de werkvloer. Het toestel heeft vele voordelige eigenschappen die het voor de bediener makkelijk maken om het apparaat te gebruiken, zoals kantelbare vuilcontainers. Er is een breed assortiment van accessoires beschikbaar zodat het toestel op verschillende gebieden gebruikt kan worden.

Werking filter

Het filter wordt gereinigd met de methode volgens Extreme Clean. Dat houd eigenlijk in dat het filter gedurende de tijd dat de stofzuiger gebruikt zichzelf frequent reinigt. De gebruiker hoeft geen knoppen in te drukken of hendels te bewegen voor het schoonmaken van het filter.

Filter

Verschillende maten slangen, accessoires en andere hulpstukken zijn verkrijgbaar bij de stofzuiger. Daardoor is het op maar te maken voor uw eigen schoonmaakklus.

Leegmaken van de container

De opvangbak met een inhoud van 50 liter is simpel los te koppelen van het frame. En met de speciaal ontwikkelde heftruckbeugel is een zware en volle container makkelijk en ergonomisch leeg te maken.

Omschrijving IVB961 IVB965
Vacuüm (kPa) 23 23

Nominaal vermogen (W)

2x 1.200 2x 1.200
Luchtstroom (l/min.) 120 120
Zuigkracht buiseinde (W) 270 270
Voltage (V) 230 230
Containerinhoud (l) 70 50
Oppervlakte filter (cm²) 7800 7800
Gewicht (kg) 30 45

Nilfisk IVB965
Voor natte en droge werkzaamheden door betrouwbaar vlottersysteem.
10 meter lange elektrokabel
70 liter roestvrijstalen verwijderbaar reservoir met hefmechanisme.
Push & Clean filterreinigingssysteem voor een snelle filterreiniging.
Uitwasbaar PE vliesfilter met een groot oppervlak voor hoge efficiëntie.
2 krachtige motoren voor industriële werkzaamheden.

Vraag offerte aan