Explosievrije stofzuigers

G&T Intern Transport levert de oplossingen voor een veiligere, schonere en productievere werkdag. Veiligheid is een belangrijk aspect op elke werkplek, en daarom zijn de explosievrije stofzuigers van Nilfisk explosie beveiligd. Voorbeelden van ontbrandbare stoffen zijn bijvoorbeeld suiker, lichte metalen, steenkool, plastic en bloem. Het gevaar ontstaat wanneer deze concentratie van stoffen wordt gemengt met lucht. Wanneer dit een aanzienlijk hoog niveau bereikt, kan er een ontstekingsbron ontstaan die een explosie kan veroorzaken. 

De explosievrije stofzuigers van Nilfisk zijn krachtig en van zeer hoge kwaliteit. Het aanbod hiervan is enorm, en daarom is er voor elke vraag een passende oplossing. Raadpleeg onze stofzuigerspecialisten!

G&T heeft beschikking over zeer specialistische kennis op het gebied van schrob/veeg machines en stofzuigers. Vraag vrijblijvend advies aan bij G&T en laat u informeren over de mogelijkheden.

Maak kennis met ons assortiment industriële stofzuigers!
 


MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke stofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

VHS110 ATEX

Meer vermogen en verhoogde veiligheid

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 1.100
Inhoud vuilcontainer (l) 37

Explosievrije stofzuigers bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

  • VHS110 ATEX van Nilfisk is een stofzuiger met meer  vermogen en een verhoogde veiligheid.Deze éénfase stofzuiger is geschikt voor het opzuigen van droge materialen. Het innovatieve PullClean systeem reinigt effectief de antistatische sterfilter tijdens gebruik. Deze stofzuiger is zeer geschikt voor continu gebuik en voor in ATEX Z22 omgevingen. Is het nodig om fijnstof op te zuigen? De optionele HEPA14/ULPA15 filters voor de motor zijn de perfecte oplossing voor deze zuigmachine.

 

Naast het kopen van een Industriële explosievrije stofzuiger kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.