Stofzuigers lichte toepassingen

De Nilfisk Industriële stofzuigers behoren tot het neusje van de zalm in stofzuigerland. Het Nilfisk productgamma beschikt over een wijde range aan uitvoeringen waarbij inzetduur, intensiteit en vervuiling een grote rol spelen bij de keuze van een model en uitvoering. 

De stofzuigers van Nilfisk voor lichte toepassingen zijn geschikt voor diverse klussen. Denk hierbij aan het verwijderen van vloeistoffen en vast vuil, door het samenstellen van een model met de daar bijbehorende opties is geen klus te groot of te vuil.

De lichte stofzuiger-range van Nilfisk komen we veel tegen bij hotels, scholen, bakkerijwinkels, schoonmaakbedrijven, kleine facilitaire diensten, zwembaden, lichte industrie enzovoorts. 

G&T heeft beschikking over zeer specialistische kennis op het gebied van schrob/veeg machines en stofzuigers. Vraag vrijblijvend advies aan bij G&T en laat u informeren over de mogelijkheden.


Maak kennis met ons assortiment industriële stofzuigers!

 


MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke stofzuiger het meest geschikt is voor uw situatie

Nilfisk VP300

Verkrijgbaar in diverse configuraties welke het beste bij uw schoonmaaktaken past

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 800/400
Container inhoud 10L

Nilfisk VL500 - 35 EDF

Natte en droge filters tegelijk gebruiken

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 1.350
Container inhoud 35L

Nilfisk VL500 - 55 / 75 EDF

Eenvoudig en sneller droog

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 1.350
Container inhoud 55L

Nilfisk VL200 - 30PC

Compact en eenvoudig in gebruik

Merk Nilfisk
Vermogen (W) 1.200
Container inhoud 20L