Nilfisk SC 2000

Stel je product samen

+

Totaal €9590,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 8 werkdagen (franco geleverd)

Op al onze artikelen heeft u recht op de standaard Nilfisk fabrieksgarantie. 

De uitermate compacte en zeer wendbare Nilfisk SC 2000 vereenvoudigt de reinigingswerkzaamheden aanzienlijk. De schrobzuigmachine heeft een krachtige aandrijving op de achterwielen wat zorgt voor comfortabel rijgedrag. Het schrobdek en de zuigvoet worden automatisch met elektrische actuators bediend. Dankzij de volledig elektronische bediening en het lage energieverbruik werken de batterijen 3,5 uur op één lading. De watertank heeft een inhoud van 70 liter waarmee de bestuurder een grote oppervlakte reinigt. De hoeveelheid water wordt automatisch bepaalt door de gebruikte snelheid van de machine en ook past het schrobdek de rotatiesnelheid aan naarmate de vloer meer of minder verontreinigingen vertoont. Daardoor is de Nilfisk SC 2000 zeer geschikt voor het reinigen van kantoren, supermarkten, sporthallen, hotels, winkels, scholen en ziekenhuizen.

Eenvoud en overzicht

Vanaf de bestuurdersstoel heb je een heel goed overzicht op de vloer. Alle functies staan handig weergegeven op het stuur waardoor je als gebruiker direct kunt aflezen hoe de verschillende functies staan ingesteld zoals het batterijniveau, de chemiedosering en de watertoevoer. Zo houdt de bestuurder tijdens het bedienen van de functies ook direct oog op de vloer.

Schrobdek

Het verwisselen van de borstels is heel eenvoudig. Met een druk op de toets in het bedieningsmenu valt de borstel er vanzelf onderuit. De vervangende borstel heeft een kliksysteem waarmee je onder de machine vastklikt. Simpel en snel.

Duurzaam en betrouwbaar

Als de bestuurder de watertank achterover laat vallen heb je meteen toegang tot de batterijen en het doseersysteem. Het kannetje wordt met reinigingsmiddel gevuld en automatisch met een vastgestelde verdunning aan het water toegevoegd. Het overmatig gebruik van reinigingsmiddelen is hiermee verleden tijd en dat bespaart kosten.

Omschrijving SC2000 Basis SC2000 Full PKG
Voltage (V) 24 24
Geluidsniveau (dB(A)) 6268 62/68
Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u) 3180/2230 3180/2230
Schoon-/vuilwatertank 70/70 70/70
Borstel-/paddiameter (mm) 539 539
Borsteldruk (kg) 15/30 15/30
Toerental borstel (tpm) 155 155
Maximum snelheid (km/u) 6 6
Lengte x breedte x hoogte (cm) 127x55x102 127x55x102
Gewicht bij werking (kg) 342 342

Nilfisk SC2000
Ride on schrobzuigmachine verdubbelt de productiviteit.
Eenvoudig manoeuvreren in krappe ruimten dankzij de compacte afmetingen. 
Bevat een instelling voor laag geluidsniveau, kan dus worden ingezet voor dagschoonmaak, zelfs in geluidsgevoelige omgevingen.
Stilstandtijd wordt geminimaliseerd door het systeem met 2 verschillende sleutels.
    Blauwe: gebruiker met basis instellingen. Geel: hoofdgebruiker met de mogelijkheid alle instellingen aan te kunnen passen.
Zelfregulerende borstelsnelheid afhankelijk van het vloertype. 
Duurzaam d.m.v. Ecoflex systeem.
Automatische click on/off voor de borstel.
USB poort.
✓ Nieuw vulsysteem voor water, slaat automatisch af wanneer de tank vol is.

Brochure Factsheet Service poster
Vraag offerte aan