Nilfisk SC 1500

De innovatieve Nilfisk SC1500 schrobzuigmachine kenmerkt zich door een compact ontwerp en voorziet in een hoge efficiency dankzij het ongekend gebruiksgemak. Met een handige instap sta je direct klaar om grote oppervlakken te reinigen. De machine is eenvoudig te besturen en voorzien van een intuïtief bedieningspaneel met gebruiksvriendelijke menu’s. 

 

1
De investering in kwaliteit
2
Gebruiksgemak naar een hoger niveau
Vraag huur aan Vraag offerte aan

De stand up schrobzuigmachine van Nilfisk type SC 1500 heeft een hoge optimale productiviteit. Dat is mogelijk door een paar slimme toepassingen in het ontwerp. Een lage instap op een groot plateau met een heel goed zicht voor de bestuurder en de uitermate korte draaicirkel maken deze machine bijzonder geschikt voor middelgrote ruimtes. Doordat het schrobdek meedraait met de stuurrichting onstaat een optimaal reinigingsresultaat met een droge vloer. Verder heeft de bestuurder direct zicht op het dashboard zonder de controle te verliezen op de werkvloer. De knoppen zijn groot en allemaal eenvoudig te bedienen. Tevens zijn alle andere toepassingen zonder veel moeite te bereiken. Watertanks, doseersysteem en afvoerslang zijn op dusdanige geïnstalleerd dat het tijdsbesparing oplevert voor het dagelijkse onderhoud.

Het is een ideale machine voor gebruik op scholen, kantoren, supermarkten, sportcentra en natuurlijk kleine magazijnen.

Optimale toegang

Voor de bestuurder is het de meest makkelijke opstap die er is. Het grote plateau biedt voldoende ruimte om met de machine te werken. Het plateau heeft een 'presentie' pedaal en pas als die wordt ingedrukt door de voet, gaat de machine rijden. Zodra de bestuurder afstapt, slaat de schrbzuigmachine af. De afvoerslang om de vuolwatertank te legen is helemaal weggewerkt in de wand.

Groot dashboard

De bestuurder heeft een heel goed zicht op de knoppen die duidelijk zijn weergegeven op het paneel. Een groot display informeert de gebruiker hoe de status van de batterijen is, de borsteldruk, percentage van het reinigingsmiddel dat wordt toegevoegd etc. En alles direct bereikbaar onder het stuurwiel.

Gemak in nazorg

Na de schoonmaakklus wil je natuurlijk zo snel mogelijk alles in orde maken voor de volgende ronde. De vuilwatertank is goed bereikbaar en er is een afvalbakje in geplaatst voor grof vuil. Onder de deksel is ook het doseersysteem geïnstalleerd en aan de voorzijde kan de gebruiker schoonwater bijvullen. En alles heel handig vanaf één plek.

Omschrijving SC1500
Voltage (V) 24
Nominaal vermogen (W) 840
Geluidsniveau (dB(A)) 63
Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u) 2438/1707
Schrobbreedte (mm) 510
Schoon-/vuilwatertank 44/46
Borstel-/paddiameter (mm) 510
Borsteldruk (kg) 23x40
Toerental borstel (tpm) 140
Maximum snelheid (km/u) 4.8
Lengte x breedte x hoogte (cm) 123x61x133
Gewicht bij werking (kg) 326

Nilfisk SC1500
Eenvoudige bediening.
Eenvoudige opstap.
Grote schoon/vuilwatertanks (44 liter).
Goed manoeuvreerbaar en flexibel.
Gebruiksvriendelijke menu’s met verschillende reinigingsinstellingen voor diverse vloeren.

Brochure Factsheet Service poster
Vraag huur aan Vraag offerte aan