Nilfisk SC 3500

De Nilfisk SC 3500 is een krachtige schrobzuigmachine die geschikt is voor middelgrote oppervlakten om die met een efficiënte en snelle methode te reinigen. De schrobzuigmachine heeft een zeer korte draaicirkel en juist daardoor is de SC 3500 heel handig in smalle gangen of kleine hallen. Dankzij de schoonwatertank van 110 liter in combinatie met het 71 centimeter brede schrobdek heeft de gebruiker het comfort van een lange werktijd alvorens opnieuw de watertank bij te vullen.

1
Een stuurhoek maakt het wendbaar en flexibel
2
Lage operationele kosten
Vraag huur aan Vraag offerte aan

De lage opstap maakt het voor elke bestuurder eenvoudig om plaats te nemen. Omdat het stuurwiel direct aan de voorkant van de machine is gemaakt, is er een compleet en goed overzicht op de werkvloer. Ook de bediening, met de welbekende "One Touch" toets, bevindt zich op de stuurkolom. Watertoevoer is apart te regulieren, borsteldruk en de mate van dosering voor chemie zijn ook apart in te stellen. Dit is zeer handig, zeker als er met meerdere bedieners van de machine gebruik wordt gemaakt.

Om al deze redenen wordt de Nilfisk SC 3500 breed ingezet op locaties in magazijnen, productiehallen, winkels, scholen, luchthavens of treinstations.

Zuigmond afstelling

Bij de Nilfisk SC3500 kun je heel gemakkelijk de zuigmond aanpassen. Met de stelschroef zet de gebruiker de rubbers perfect op de vloer. Het is zelfs mogelijk om de zuigmond naar boven te klappen.

Overzichtelijk

Doordat alle functies op het stuurkolom zijn geplaatst kan de bestuurder direct de instellingen zien. De signalen op de grote knoppen geven duidelijk aan voor welke functies het is bedoeld.

Batterij

Bij dit model is de batterij goed weggewerkt. Je klapt de stoel voorover, daar bevindt u de batterij. De machine is ook zeer eenvoudig op te laden met een klein snoer dat standaard wordt meegeleverd.

Omschrijving SC3500
Voltage (V) 24
Nominaal vermogen (W) 2658
Geluidsniveau (dB(A)) 69
Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u) 4260/2980
Schrobbreedte (mm) 710
Schoon-/vuilwatertank 110/110
Borstel-/paddiameter (mm) 355/355
Borsteldruk (kg) 30/50
Toerental borstel (tpm) 180
Maximum snelheid (km/u) 6
Lengte x breedte x hoogte (cm) 162x76x125
Gewicht bij werking (kg) 545

Nilfisk SC3500
Hoge productiviteit tegen geringe investeringen.
Betere schoonmaakresultaten door hogere borsteldruk en krachtige zuigmotor.
Eenvoudig toegankelijk door de simpele bediening.
Laag geluidsniveau.
Compact ontwerp en dynamisch in de besturing.

Brochure Factsheet
Vraag huur aan Vraag offerte aan