Nilfisk VHC200

De Nilfisk VHC200 is speciaal ontwikkelt voor het gebruik in ruimtes waar geen elektriciteit ter beschikking is of dit verboden is. Hierdoor is deze industriële stofzuiger aangedreven door perslucht. 

 

1
Betrouwbaar
2
Degelijk
Vraag offerte aan

De Nilfisk VHC200 is leverbaar in verschillende varianten en wordt geleverd met een krachtig Venturi systeem. Indien u op zoekt bent naar een ATEX stofzuiger voor zone 1-2 gas en 21-22 stof, bent u bij ons aan het juiste adres.

Praktisch

Compactheid en gebruiksvriendelijkheid kenmerkt deze stofzuiger op perslucht. Daarom is het ook niet zo gek dat deze industriële stofzuiger makkelijk verplaatsbaar is in bijvoorbeeld fabrieken, zelfs oneven vloeren zijn geen enkel probleem. De Nilfisk VHC200 bevat grote wielen en een duwbeugel, waardoor de stofzuiger makkelijk de verplaatsen is. Daarnaast zorgt de container met zwenkwielen en praktisch handvat ervoor dat heffen en legen kinderspel is.

Filter

De sterfilter zorgt voor een uitstekende filtratie en indien er gevaarlijke of zeer fijne stof aanwezig is, bevat deze industriële stofzuiger een HEPA filter. De filter efficiëntie wordt continu getoond op de manometer en door de filterschudder bent u verzekert van een uitstekende filterreiniging.

Omschrijving VHC200
Modelnr. 4061400105
Benodigde druk (bar) 6
Luchtstroom (m³/u-l/min.) 2.650
Vacuüm max. (kPa) 38
Tankinhoud (l) 100
Oppervlakte filter (cm²) 19500
Gewicht (kg) 70

Nilfisk VHC200
Energiezuinig.
Grote container.
Manometer voor 24/7 gebruik.
ATEX.
HEPA filter beschikbaar.

Vraag offerte aan