De nieuwe Nilfisk SC5000: de beste draaicirkel in zijn klasse. Hierdoor is deze Niflisk opzit schrobmachine uitstekend inzetbaar in smalle gangen en krappe ruimtes, en wordt er met elke reiniging geen enkel hoekje gemist. Met de SC5000 bent u altijd verzekerd van een perfecte gereinigde vloer.

Kom dichter bij de rand dan ooit tevoren. Het is iets wat vaak voorkomt, er is gereinigd, maar dicht langs de randen is het nog steeds niet optimaal schoon. Met de nieuwste generatie SC5000 hoeft men zich hier geen zorgen meer over te maken: "verover elke hoek en elke gangpad - elke keer weer". Daarnaast zijn alle nieuwe functionaliteiten verwerkt in het stuurwiel, waardoor de productiviteit en efficiëntie verhoogd worden, een droom van elke reinigingsspecialist. Door de wendbaarheid van SC5000 kan er gereinigd worden in zowel kleine als grote oppervlaktes, zelfs als er druk verkeer is zoals in bijvoorbeeld een magazijn. De SC5000 gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

Duidelijke zichtlijnen en volledige controle

De veiligheid is een belangrijk onderdeel voor de bestuurder van een (opzit) schrobmachine), maar ook voor de omgeving en oppervlakte waar gereinigd dient te worden. Dankzij de nieuwste technologieën wordt veiligheid gegarandeerd. Een onderdeel van de veiligheid zijn de duidelijk zichtlijnen. Met de nieuwste generatie Nilfisk SC5000 ziet u duidelijk waar u reinigd en wordt geen enkel hoekje overgeslagen. Bovendien heeft de bestuurder volledige controle over alle functionaliteiten die met veiligheid te maken hebben via het stuurwiel. 

SmartflowTM

Sneller, slimmer en eenvoudiger reinigen, dat is waar de Nilfisk SC5000 voor staat. Dit is ook terug te zien in het SmartflowTM systeem. Het systeem zorgt er namelijk voor dat er geen water én reinigingsmiddel verspilt wordt. De juiste dosering wordt toegepast aan de hand van de werksnelheid. Dat bespaart zowel tijd en geld, en er wordt aan het milieu gedacht, dat is nog eens duurzaam reinigen. Bovendien wordt tot 30% meer productiviteit gegarandeerd door de SmartflowTM. 

Opzit schrobmachines van Nilfisk

Er zijn tal van verschillende opzit schrobmachines op de markt. Bij G&T Intern Transport geven onze deskundige medewerkers u graag advies over de (opzit) schrobmachine die bij uw vraag past. Het is ook altijd mogelijk om een demo op locatie aan te vragen. Neem contact met ons op.