Nilfisk SW750

Stel je product samen

+

Totaal €2950,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

Op al onze artikelen heeft u recht op de standaard Nilfisk fabrieksgarantie. 

De Nilfisk SW750 is een veelzijdige veegzuigmachine die zeer geschikt is voor het snel en goed vegen bij tankstations, schoolpleinen, werkplaatsen en loodsen. De eenvoudige bediening van de veegmachine zorgt ervoor dat iedereen er gemakkelijk mee kan werken, ongeacht hoeveelheid ervaring. Het compacte model is zeer wendbaar, heeft een aandrijving waardoor de gebruiker niet zwaar hoeft te duwen en daardoor het vegen in krappe locaties heel goed mogelijk is. De Nilfisk SW 750 is zelfs uit te breiden met een tapijtborstel, zodat het over tapijt kan vegen. De veegzuigmachine heeft een laag geluidsniveau, slechts 59 dB(A) waardoor ook overdag maakt het mogelijk om in een geluidsgevoelige omgeving te vegen door zijn stille motoren.

 

Toegankelijk

De vuilcontainer is op een hele eenvoudige en vooral handige manier te verwijderen waardoor de gebruiker ook meteen toeganing heeft tot filters en borstels. Er zijn geen gereedschappen nodig om eventueel filters en borstel te vervangen of schoon te maken. De stalen draagconstructie geeft de SW 750 een robuuste en degelijke uitstraling. 

Eenvoud in bediening

Boven op de kap zit ook de bediening. Er is slechts één knop die er voor zorgt dat alles werkt. De leds geven de status van de batterijen weer. Ook zijn er twee geïntegreerde houders in de kap verwerkt voor het meenemen van flesjes of afval.

Inklapbaar

De in hoogte verstelbare duwbeugel is op elke positie te monteren. Met twee draaiknoppen een de zijkant van het toestel is de hoogte in te stellen waardoor het door iedereen is te gebruiken, groot en klein. Het model is zo compact dat het in de kofferbak van een auto getransporteerd kan worden.

Omschrijving SW750
Bron motorvermogen Batterij 12V
Maximum snelheid (km/u) 4
Productiviteit met 1 zijborstel (m²/u) 2880/7130
Productiviteit met 2 zijborstels (m²/u) -
Werkbreedte met rechter zijborstel (mm) 720
Werkbreedte met 2 zijborstels (mm) -
Geluidsniveau (dB(A)) 59
Inhoud vuilcontainer (l) 60
Max. hellingspercentage (%) 20
Lengte x breedte x hoogte (cm) 99x80x110
Gewicht bij werking (kg) 68

Nilfisk SW750
Stille veegmachine 59 dB(A)
Standaard batterij (46 Ah) en met ingebouwde lader
Verstelbare borstels
De filter kan gebruikt worden bij zowel natte als droge omstandigheden

Brochure Factsheet
Vraag offerte aan