Park Ranger 2150

De Park Ranger 2150 straatveger is een unieke machine voor diverse toepassingen zoals vegen, schrobben, grasmaaien sneeuwschuiven en onkruid verwijderen. De compacte machine is eenvoudig te manoeuvreren en dus ideaal voor smalle straatjes of krappe omgevingen. Een sterke 28 Pk motor en vierwiel aandrijving zorgen voor voldoende vermogen onder de zwaarste omstandigheden. 

 

1
Veelzijdig inzetbaar
2
Zeer manoeuvreerbaar
Vraag offerte aan

De Park Ranger 2150 veeg-/zuigunit geeft de perfecte oplossing voor het schoonmaken van paden, stoepen, parkeerplaatsen, trapschachten etc. Dankzij de kniksturing bied de machine een optimale wenbaarheid. De machine is degelijke, compact en zeer betrouwbaar. Het in gebruiknemen van de machine is zeer eenvoudig. Evenals het legen van de veegcontainer, dit kan direct vanuit de bestuurdersstoel.

Veelzijdig

De outdoor veegmachine is te voorzien van een veeg-/zuigunit met een kiepbare veegcontainer van glasvezel en kunststof watertank. De veeg-/zuigunit is ideaal voor het onderhouden van parken, parkeergarages of openbare wegen. De Park Ranger is eenvoudig te bedienen dankzij het volledige hydraulische bedieningssysteem.

 

Duurzaam

De machine is eenvoudig te onderhouden en kent weinig slijtage doordat de machine geen mechanische onderdelen bevat zoals kettingen, nokassen en V-snaren. De verschillende werktuigen die speciaal ontworpen zijn voor de Park Ranger zijn eenvoudig en ergonomisch te verwisselen binnen 4 minuten. 

Omschrijving Park Ranger 2150
Bron + Motorvermogen Diesel 21KW (28PK)
Maximum snelheid 16 (km/u)
Theoretische/werkelijke capaciteit 12000/8000 (m²/u)
Werkbreedte met 2 zijborstels 1200 (mm)
Werkbreedte met 3e zijborstel 1660 (mm)
Max. hellingspercentage  40.5 %
Inhoud schoonwatertank  100 (L)
Inhoud vuilcontainer 450 (L)
Lengte x breedte x hoogte 222.5x101.5x193.5 (cm)
Gewicht 610 (kg)

Nilfisk Park Ranger 2150
Speciaal zuigmondstuk met spiraalvormige borstel voor probleemloze toegang tot de veegcontainer.
Standaard snelheidregeling van de voorbezems.
Neuswiel voor hoogteregeling van de voorbezems - perfect veegresultaat met minimale slijtage van de bezems.
Inclusief standaard voor eenvoudig aan- en afkoppelen van de veegcontainer.

Brochure Factsheet
Vraag offerte aan