Nilfisk VL200 - 30PC

Stel je product samen

+

Totaal €269,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

De Nilfisk VL200 is uitgerust met roestvast stalen container voor de verschillende omstandigheden. De handige stofzuiger beschikt over een semi-automatische filterreinigingssysteem, genaamd Push & Clean, voor een snelle en effectieve filterreiniging, zodat de hoge zuigkracht gegarandeerd blijft. Een makkelijk te verplaatsen stof-/waterzuiger die voor kleine en snelle opruimwerkzaamheden de juiste oplossing is. Vooral handig in hotels, scholen, bakkerijwinkels, schoonmaakbedrijven en kleine facilitaire diensten.

 

Verplaatsbaar

Doordat het toestel zeer compact is, is de stof-/waterzuiger heel eenvoudig. Ook bij het opbergen neemt het veel minder ruimte in beslag omdat het intelligente opbergsysteem voor accessoires allemaal aan het toestel gekoppeld is. 

Gebruiksgemak

De VL200 30PC beschikt over een modulair systeem waarbij het gemak van het verwisselen van onderdelen de boventoon voert. Het deksel is eenvoudig los te koppelen en het filter direct uitneembaar zonder gereedschappen. Dat geldt natuurlijk ook voor het verwisselen van stofzakken of aansluiten van de zuigslang.

Uniek filtersysteem

Door het Push & Clean systeem in de stofzuiger gaan de filters langer mee. Het reinigen gaat zo makkelijk en snel omdat je het filter niet meer uit het toestel hoeft te halen. Enkel de luchtweg aan de slang of ketel afsluiten met de hand en een knop indrukken is meer dan voldoende voor de reiniging van het filter.

Omschrijving VL200 - 30PC VL200 - 20 PC
Afmetingen (CM) 38 x 39 x 51 38 x 39 x 51
Nominaal vermogen (W) 1200 1200
Luchtfilter PET fleece PET fleece
Vacuüm 23 23
Zuigkracht buiseinde (W) 250 250
Tankinhoud (L) 20 20
Gewicht (KG) 7.5 kg 7.5 kg
Slanglengte (m) 1.9 1.9

Nilfisk VL200 - 30PC
Uitwasbare filter (PET fleece).
Roestvast stalen container.
Push & Clean filterreiniging technologie.
Blaasfunctie op de uitblaasluchtstroom.
Eenvoudig kabelopbergsysteem.
MultiFit accessoiresystee met telescoop buis.

Vraag offerte aan