Veeg- en schrobmachines (combinatiemachines)

Onze Nilfisk combinatiemachines zijn uiterst geschikt voor zware schoonmaaktoepassingen. De innovatieve Nilfisk combinatiemachines die in meer dan 100 landen wereldwijd verkocht worden zijn van het hoogste kwaliteitsniveau en zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud. De machines zijn ideaal om grote distributiecentra, parkeergarages en luchthavens schoon te houden.

 

 

 

 

Bekijk ons diverse assortiment combinatie veeg- en schrobmachines

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke combinatiemachine het meest geschikt is voor uw situatie.

Medewerkers

Nilfisk CS7010 NU OOK TE HUUR

Verlaagt de operationele kosten

Werkbreedte (mm) 1540
Schrobbreedte (mm) 1245
Inhoud vuilcontainer (l) 198

Nilfisk SC8000 NU OOK TE HUUR

Krachtig en productieve schrobzuigmachine

Schrobbreedte (mm) 1220
Schoon-vuilwatertank (l) 380/380
Borsteldruk (kg) 110

Combinatiemachine (veeg- en schrobmachine) bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

  • Nilfisk CR1500: deze machine is voorzien van een stalen constructie, bumpers, extra grote tanks, een krachtige 3 liter motor en een grote vuilcontainer. Door schijfborstels en een hydraulisch systeem wordt de reinigingskracht verhoogd.
     
  • Nilfisk CS7000: dit is de eerste hybride en ePower aangedreven combinatiemachine. Deze machine is eenvoudig in gebruik en onderhoud. 
     
  •  Nilfisk CS7010: Leverbaar in drie uitvoeringen, LPG hybride, diesel hybride en ePower batterij aangedreven. De Nilfisk CS7010 combinatiemachine levert uitstekende prestaties waarbij veel energie verbruikende, onderhoudsgevoelige hydraulische systemen zijn vervangen door moderne elektrisch aangedreven technologie.
     

Naast het kopen van een achterloop veegmachine kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren en leasen.