Schrobmachines

Een goed onderhouden vloer zonder dat u een grote investering moet doen? Bij G&T Intern Transport kunt u een schrobmachine huren! Zo kunt u gebruik maken van de kwaliteit van onze Nilfisk schrobmachines, maar hoeft u geen rekening te houden met hoge investeringskosten. Een ideale oplossing wanneer u meer flexibiliteit binnen uw bedrijf wilt krijgen, wegens mogelijk veranderende bedrijfsomstandigheden.

Schrobmachine huren voor korte of lange termijn

Wanneer u een schrobmachine huurt bij G&T Intern Transport heeft u de keuze uit het gehele assortiment. Voor de kleinere oppervlaktes hebben we achterloop schrobmachines en voor de grote oppervlaktes hebben we opzit schrobmachines. Daarnaast hebben we ook nog enkele veegschrobmachines in ons assortiment waarbij u eerst uw vloer vrij kunt maken van stof en ander vuil en daarna direct kunt reinigen met het schrobgedeelte.

U kunt bij G&T Intern Transport al een schrobmachine huren vanaf 1 dag. Dit geeft u enorm veel flexibiliteit!

Voordelen van het huren van een schrobmachine

Naast dat het mogelijk is om een schrobmachine te huren vanaf 1 dag, biedt G&T Intern Transport u nog meer voordelen. Zo kunnen wij al onze schrobmachines vrijwel direct aan u leveren. Heeft u problemen met uw huidige machine? Dan kunt u gemakkelijk en snel een van onze schrobmachines inzetten!
U betaalt voor een verhuurtraject geen investeringskosten. Daarnaast zijn de kosten van het huren van een schrobmachine aftrekbaar van de belasting.
Wanneer u een schrobmachine huurt voor een langere periode, dan nemen wij alle onderhoud, reparatiekosten en verzekeringen op ons.

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van het huren van een schrobmachine? Neem dan contact met ons op.