De nieuwste Toyota Tonero vorkheftruck zijn ontwikkeld aan de hand van gesprekken met klanten uit heel Europa, hierdoor is deze unieke krachtige vorkheftruck voortdurend verbeterd. Deze trucks kunnen iedere dag, in de meest moeilijke omstandigheden uitermate goed presteren.

Toyota Tonero is een veelzijdige IC vorkheftruck voor zowel lichte als zware toepassingen tot 8 ton. Het compacte ontwerp biedt gebruiksgemak in smalle ruimtes en voor een maximale productiviteit. Alle Toyota motoren zijn in eigenbeheer gebouwd om de kwaliteit te kunnen garanderen. De betrouwbare Toyota motoren zijn speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen en bieden een uitstekend comfort en duurzaamheid.

Net als onze elektrische vorkheftrucks is de Tonero-serie voorzien van het unieke SAS systeem. Deze exclusieve technologie is ontworpen om de veiligheid voor de chauffeur en goederen te verbeteren. Door een System of Active Stability heeft de machine altijd de juiste overwicht ongeacht de ondergrond en rijsnelheid. Naast veiligheid biedt deze technologie een grote mate van extra productiviteit, door een actieve vorkhorizontaalstelling en stuursynchronisatie.

Wilt u meer weten over de Toyota Tonero of ontvangt u graag een demo? Neem dan contact met ons op via 0413-343812 of laat uw gegevens in het contact formulier