We horen het allemaal in de media: Er zit toekomst in de techniek!

Nu en zeker ook in de jaren die komen, is er behoefte aan goed opgeleide technische vakmannen en vakvrouwen. En die behoefte gaat alleen nog maar groeien.

We zijn als G&T Intern Transport blij met de hierdoor ontstane focus op technische opleidingen en meer aandacht voor techniek in het algemeen. De tijden van vuil werk tegen slechte beloningen liggen inmiddels ver achter ons en steeds meer mensen zien dat ook.
Techniek is uitdagend en mooi. En je kunt er langjarig een mooie boterham in verdienen. Techniek heeft de toekomst en alle betrokkenen doen hun best om jonge mensen hiervoor te enthousiasmeren.

Wij dragen daar ons steentje in bij middels schoolprojecten, snuffelstages en ook (BBL-)leerwerkplekken, want onze monteurs van de toekomst zitten nu in de schoolbanken!

Voor wie wil en kan, is dit een mooi toekomstperspectief ! 
Misschien is dit wel iets voor jou? Of iemand die jij kent??

Iemand die vanuit zijn opleiding (mobiele werktuigen en mechatronica) met een leerwerkplek door wil groeien naar een toekomst met een mooie baan, bij G&T Intern Transport bijvoorbeeld.

Geïnteresseerd ?? 
Meld je dan bij G&T Intern Transport, telefoon 0413-343812 en vraag naar Ellen van Genugten. Of stuur haar een mail: e.vangenugten@gentheftrucks.nl