Er zijn tal van verschillende professionele schrobmachines, waardoor u zich waarschijnlijk afvraagt welke schrob(zuig)machine bij uw onderneming past. Zo zijn er compacte modellen, zoals de achterloop schrobmachines, voor grotere oppervlaktes biedt Nilfisk een ruim aanbod in opzit schrobmachines. We leggen u graag uit welke reinigingsoplossing het beste bij uw omgeving past.

Achterloop schrobmachine

Dit type schrobmachine, de achterloop schrobmachine, is ideaal voor kleine compacte ruimtes. Door de compactheid van deze serie, de manoeuvreerbaarheid en snelheid kunt u uw schoonmaakwerkzaamheden tot een hoger niveau tillen. Bovendien zijn deze machines geschikt voor alle soorten vervuilingsniveaus en vergen de Nilfisk achterloop schrobmachines weinig onderhoud en servicekosten.

De meest verkochte achterloop schrobmachine is de Nilfisk SC351. Met deze schrobmachine kan eenvoudig worden schoongemaakt met één arbeidsgang in krappe ruimtes. Door de dubbele zuigmond kan de SC351 zowel vooruit als achteruit gebruikt worden, en blijven er geen strepen of water achter.

Opzit schrobmachine

Indien er grotere oppervlaktes schoongemaakt dienen te worden, zijn de opzit schrobmachines van Nilfisk de ideale oplossing. Alle Nilfisk schrobmachines bieden hoge werksnelheid, veel comfort en excellente schoonmaak prestaties. Daarnaast zijn de opzit schrobmachines zowel inzetbaar voor kleinere kantoren en commerciële ruimtes als grote industriële toepassingen. Ze bieden een grotere watertank dan de achterloop machines, waardoor hoge productiviteit mogelijk is.

De Nilfisk SC6000 is geschikt voor middelgrote oppervlakten. Deze SC6000 kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke prestaties met een optimale wendbaarheid en krachtige reiniging. Bovendien is het schrobdek voorzien van stalen kappen, waardoor de bestuurder perfect langs randen en wanden kan rijden zonder kans op beschadigingen aan het schrobdek. 

 

Heeft u interesse in een van de bovenstaande opties of liever advies gewenst? Neem contact op met een van onze schrobmachine specialisten, zij adviseren u graag over de professionele schrobmachine die bij uw vraag past. Ook is het mogelijk om een demo op locatie in te plannen.