Vanderlande heeft op haar  productielocatie in Veghel een nieuwe maatwerk toyota heftruck in gebruik genomen. De Traigo 48 met een FSV 5500 mm mast is voorzien van een half gesloten cabine en blue spots. BlueSpot is een zeer nuttige aanvulling op de configuratie van uw vork- of magazijntruck, die de zichtbaarheid van uw intern transportmiddel in uw omgeving sterk vergroot. De nieuwe afgeleverde Traigo 48 is voorzien van de Vanderlande huisstijlkleur.


Vanderlande (voorheen Vanderlande Industries) is een internationaal opererende Veghelse onderneming die voorziet in interne logistieke systemen. Het bedrijf is wereldwijd marktleider op het terrein van bagageafhandeling transportsystemen. Meer dan 600 vliegvelden wereldwijd zijn voorzien van Vanderlande bagageafhandelingssystemen. Daarnaast bestaat het productenpakket uit sorteersystemen voor pakketten en systemen voor afhandeling van goederen in magazijnen en distributiecentra.

Wij wensen onze partner Vanderlande veel rijplezier met deze nieuwe Traigo 48 en danken hen voor het vertrouwen in onze organisatie en producten..