Kronenburg in Wanroij kiest voor Toyota

Kronenburg in Wanroij heeft onlangs de interne transportvloot vernieuwd met twee elektrische vorkheftrucks, Toyota Traigo 48V 8FBM20T en een Traigo 80V 8FBMT50. Kronenburg is wereldmarkleider op het gebied van carrosserieën voor brandweervoertuigen en werd in 1823 opgericht door de Nederlandse familie Kronenburg. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten op het gebied van brandbestrijding apparatuur.

In meer dan 100 landen wereldwijd staan brandweerwagens van Kronenburg voor een veiligere omgeving op luchthavens, steden en dorpen, maar ook in militaire terreinen en (petro) chemische industrie. Het bedrijf ontwerpt, engineeren, produceren, testen en re-design wagens bij hun productiefaciliteit in Wanroij, Nederland.

Toepassingen Traigo’s
Het is duidelijk dat Kronenburg moet kunnen vertrouwen op betrouwbare inzet van de elektrische vorkheftrucks. De machines worden dagelijks gebruikt bij het opbouwen van grote Airport Crash Trucks en andere modellen. Met de 2 tons Toyota Traigo 48V heeft het bedrijf een compacte machine met een hoog niveau van veiligheid en bestuurderscomfort. De Traigo 80 kan worden ingezet voor de meest intensieve en veeleisende toepassingen voor zowel binnen als buiten, met een hefcapaciteit van 5,0 ton.