IBN Kwekerijen : 25 jaar jong!

Dit jaar bestaat IBN Kwekerijen uit Schaijk 25 jaar als stekbedrijf, een moment om bij stil te staan! Daarom zal IBN Kwekerijen op 3 april mee doen met de landelijke ‘Kom in de Kas’-dag, het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw (www.komindekas.nl).  In Schaijk kun je dan zien hoe gestekt wordt, en hoe deze intensieve zorg gestalte krijgt bij IBN en haar medewerkers.

G&T en IBN

Al bijna 20 jaar werkt G&T samen met IBN, als leverancier van haar intern transportmateriaal en industriële reinigingsmachines. Omgekeerd maakt G&T ook gebruik van de diensten van IBN voor wat betreft catering en cleaning. Een fijne samenwerking, waarbij wij ons ook nadrukkelijk scharen achter IBN’s visie om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt daar waar mogelijk te begeleiden tot volwaardig betaalde banen. Kijk gerust even op www.social-enterprise.nl om te zien hoe belangrijk dit is!

‘Kom in de Kas’

Behalve aanwezigheid op ‘Kom in de Kas’ heeft G&T Intern Transport ook bijgedragen aan het full color jubileummagazine. We zijn trots dat we hieraan hebben kunnen bijdragen. Om onze betrokkenheid ook niet alleen bij woorden te laten. Maar…. het mooiste deel van het evenement is de zondag zelf. De ‘Kom in de Kas’ dag. We hopen u op zondag 3 april te zien in Schaijk, want we hebben elkaar nodig om succesvol te blijven!