BT lifter wint prestigieuze prijs

De betrouwbare BT Lifter handpompwagen is onderscheiden met een Long Life design Award. Deze prijs wordt sinds 1957 jaarlijks in Japan uitgereikt aan producten die zich onderscheiden in design en levensduur.

De BT Lifter heeft wereldwijd een ijzersterke markpositie sinds de introductie in 1967. Wereldwijd zijn er sinds de introductie al meer dan drie miljoen stuks verkocht. Het design, ontworpen door vormgever Rune Momö, is een veelal gekopieerd door overige merken. Hierdoor werd het design de wereldnorm voor de handpallettrucks.  

Op 4 januari jl. heeft G&T Intern Transport een order afgeleverd van 25 BT Lifters bij Van den Heuvel Transporten in Uden. Deze order bestond uit 20x LHM 230Q en 5x de BT Pro lifter. Het ontwerp van deze handpallettrucks is gebaseerd op vier kernwaarden: veiligheid, productiviteit, duurzaamheid en eenvoud. Op de BT Lifter zit een unieke levenslange garantie. 

Wij wensen onze partner Van den Heuvel veel plezier met deze BT Handpallettrucks en danken hen voor het vertrouwen in onze organisatie en product.